Ekipa PINK PANDA

Zanima te tko stoji iza internet trgovine PINK PANDA? Pa ne stoji nitko. Ali pred računalima, u skladištu ili za swatchanje nas je nekoliko... :)

Blanka, country manager Hrvatska

Blanka ne voli pisati o sebi pa će citirati Gregora: "Ti daješ stranici taj jedinstven karakter koji je predivan, artistički, bold, malo edgy, a vrlo ugodan i drag". Samouka vizažistica zaljubljena u kozmetiku, blogerica, nesuđena medicinska sestra, djevojka od bezbroj interesa koja o svemu zna pomalo, a samo o make up-u i medicini puno :) Čvrsto stoji iza ideje kako vanjski izgled treba biti odraz onog što je unutar osobe i da je šminka idealan način na koji možemo izraziti sami sebe, osjećati se bolje, preskočiti granice uobičajenog i svakoga dana uživati u malim beauty ritualima. Ako trebaš savjet, želiš znati je li neki proizvod upravo ono što tražiš, imaš problema sa narudžbom, neka dodatna pitanja ili samo želiš dati svoj prijedlog, pohvalu ili kritiku, piši joj na [email protected].

Maja, šefica

Maja je netipična šefica internet trgovine. U teen doba se nije šminkala, kao mala se bojala frizera, a tri godine je nosila i fiksni aparatić. Zato sada bolje razumije koliko šminka može dignuti samopouzdanje, ali i kako je to stajati zbunjena pred ogledalom jer ti nije jasno kako koristiti neki proizvod. Svakodnevno je u potrazi za novim proizvodima koje ti želi ponuditi, zabavlja ekipu na slovenskoj Facebook stranici, piše članke, priprema video vodiče, odgovara na pitanja,... Vegetarijanka je koju Gregor uvijek mora čekati u McDonaldsu dok joj rade njen famozni "Big Mac bez mesa". Nesuđena profesorica povijesti umjetnosti koja umjesto kredom sada radi poteze šminkom. Brižna, previše poštena i najljubaznija osoba na svijetu.

Gregor, šef

Ni približno seksi kao na ovoj fotografiji. Nego još i više ... recimo :) Brine da internet trgovina tehnički ispravno radi dan i noć, da se na njoj objavljuju novi proizvodi i da te o tome pravovremeno obavijestimo. Kada ima vremena, uživo odgovara na tvoja pitanja na chatu, a kada carinici dugo ne ispuste nove pakete iz svojih kandži, svaki im dan dosađuje ... dok im ne bude dosta i konačno pošalju novu robu. Nokte grize tako da baš i ne može poslužiti za swatchanje lakova, ali ih zato lijepo slaže u skladište. Kada treba, vozi se i 60km daleko kako bi što prije predao tvoj paket na dežurnoj pošti.

Marko, voditelj razvoja

Kada treba testirati novu maskaru, naći idealan ton pudera ili swatchati novu kolekciju lakova ... ne računajte na Marka! Nije da on to ne bi, već jednostavno nema vremena. Svoju energiju, znanje i seksipilnost ulaže u tehničko-razvojno-poslovne stvari. Brine da smo uvijek "up-to-date" sa tehnologijom i informatikom. (Da odmah odgovorimo i na pisma obožavateljica - zauzet je :)).

Mateja, country manager Slovenija

Ako bi mogli Mateju unijeti u računalo i s njom napraviti nekoliko copy-paste operacija, ovaj bi svijet bio ljepše mjesto. Mateja je divna osoba, uvijek spremna pomoći koliko je u njenoj moći. Upravo smo zato presretni što je dio naše ekipice.

Ezster, country manager Mađarska

Ezster je naša zvijezda u Mađarskoj - youtuberica sa preko 20.000 subscribera, blogerica, zaljubljenica u kozmetiku ... i zaštitno lice PINK PANDA Mađarska! Djevojke u Mađarskoj mogu biti jako sretne što im na raspolaganju stoji netko ovako informiran, staložen, nasmijan i ugodan. Naša Ezster uvijek ima smiješak na licu, ali i u srcu :)

Dea, country manager Italija

 Dea je naša Pink Panda maherica u Italiji. Brine za kupce, uvijek je nasmiješena i spremna pomoći, a nije joj problem ni oooogromna Italija. "Parla italiano" odlično, a slovenski još bolje! ;) 

Janka, country manager Češka i Slovačka

 Jana, ili od milja - Janka je naša snaga na području Češke i Slovačke. Za nju kruže priče da je ekstremno organizirana i kul, tako da nije ni čudo da bez problema pod svojim nadzorom drži čak dvije zemlje! 

Minka Šminka, voditelj kontrole proizvoda

Kada smo je pozvali da radi za nas, imala je samo jedan zahtjev: u internet trgovini moramo prodavati isključivo kozmetiku koja je animal friendly i nije testirana na njenim čupavim rođacima. Rado smo joj udovoljili i Minka Šminka je postala najslađi i, pored Gregora, najkosmatiji dio naše ekipe. :) Uvijek je za akciju, osobito kada treba grickati mrkvu...ili kutije sa novom robom. Njih "otvori" svojim zubekima i vlastitim očima i njuškicom se uvjeri da kozmetika unutra zaista nije testirana na njenim bratićima i sestričnama. Minka još nema wireless u svojoj zečjoj rezidenciji, tako da zasad nema ni svoju mail adresu.

31. 01. 2017