Izjava o zaštiti potrošača

Prilikom registracije ili kupnje, kupac dozvoljava tvrtki Kabuki d.o.o. sabiranje, obrađivanje i čuvanje posredovanih osobnih podataka u skladu sa Zakonom o čuvanju osobnih podataka.

Kabuki d.o.o. se obavezuje da će pomno i u skladu sa zakonodavstvom čuvati sve podatke korisnika. Podatci se skupljaju na osnovi osobnog pristanka pojedinca i za neodređeno vrijeme, osim ako Zakon o čuvanju osobnih podataka ne nalaže drugačije. 

Osobni se podatci skupljaju s namjerom nesmetanog izvođenja narudžbi odnosno ponuda, komunikaciju s kupcem, statističku analizu za poboljšanje rada internet stranica i usluga te, ukoliko se kupac odluči, za slanje obavijesti, novosti i ponuda preko GSM aparata, e-pošte, pismenim putem na adresu stanovanja. U okviru toga skupljaju se sljedeći podatci: IP adresa, ime, adresa stalnog ili privremenog boravka, telefonski broj, adresa e-pošte, vrijeme i datum registracije te arhiv komunikacije s internetskom trgovinom. 

Kabuki d.o.o. poštuje privatnost korisnika internet stranice Pinkpanda.hr te se obavezuje da će pridobivene podatke brižno čuvati te ih bez pristanka neće posredovati trećoj osobi, odnosno, neće ih koristiti za svrhe osim gore navedenih, osim u slučajevima kada bi te podatke zahtijevao nadležni državni organ, koji bi za to imao zakonsko osnovu i u slučaju sumnje zloupotrebe od strane korisnika internet stranice. 

Kabuki d.o.o. može podatke posredovati samo obrađivaču podataka s kojim ima sklopljen ugovor. Unos osobnih podatka i podatka za plaćanje izvodi se preko internet obrasca, zaštićenog istim ili sličnim šifriranim mehanizmima, koje koriste banke i druge pouzdane institucije. Korisnik je i sam odgovoran za čuvanje osobnih podataka tako da se pobrine za sigurnost svojeg korisničkog imena i lozinke te odgovarajuću programsku (antivirusnu) zaštitu svojeg kompjutera. Zbirka osobnih podataka je registrirana na internet stranici informacijskog povjerenika.

21. 02. 2017