Uvjeti plaćanja

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine:

Plaćanje pouzećem (preuzimanjem pošiljke preko službe za dostavu Overseas Express):

Dostava naručenih proizvoda u našoj se internet trgovini izvodi u najkraćem mogućem roku. Artikle dostavljamo preko dostavne službe Overseas Express na adresu koju ste naveli prilikom registracije, odnosno prilikom kupnje artikala.  Također savjetujemo da napišete broj telefona ili mobitela na koji vas kurir može dobiti i s vama se dogovoriti o načinu dostave. Broj telefona koristi se isključivo za svrhu kvalitetnije dostave. Paket vam dostavljaju na adresu koju ste naveli prilikom narudžbe, no mogu vam ga dostaviti i na drugu adresu, ako vam to više odgovara. Promjenu adrese i termina dostave možete napraviti preko linka dostavljenog u sms poruci i mailu od strane Overseasa.

Prilikom plaćanja gotovinom ne računa se trošak provizije. U slučaju neuspješne dostave paketa, Overseas će vas obavijestiti o istom. 

Dostava pouzećem sa Overseas Express: Primatelj plaća robu u gotovini prilikom isporuke. Overseas preuzima novac i sigurno i brzo ga transferira na pošiljateljev račun – uobičajeno u roku tri radna dana po isporuci.

- Manji rizik neplaćanja, više sigurnosti

- Pouzdan i brz prijenos novca na vaš račun.

- Status plaćanja vidljiv online

- Visina iznosa, ime, broj pošiljke i referentni broj nalaze se na izvodu računa

- Potvrda o primitku za primatelja

Overseas Express dostavlja pakete od ponedjeljka do petka - u Hrvatskoj obično u roku od 24 sata, a na otocima u roku 24 - 72 sata. Međutim ovaj standard vremena isporuke nije osiguran ili zajamčen. Paketi se prevoze cestom, tako da prometni kolaps može dovesti do kašnjenja. Za više informacija, predlažemo da kontaktirate Overseas direktno putem tel: 0800 33 66 33, 01 3454 555, fax: 01 6175 410, e-mail: [email protected]

Plaćanje preko sistema PayPal

Plaćanje platnim karticama (Mastercard, Visa)

Plaćanje preko naloga za plaćanje (uplatom na račun tvrtke Kabuki d.o.o. predračun odnosno platni nalog):

Za plaćanje na račun je potrebno u polje "Napomena uz kupnju" navesti da želite platiti unaprijed i poslat ćemo vam račun na unesenu email adresu. 

Je li plaćanje kreditnim karticama sigurno? 

Plaćanje kreditnim karticama je sigurno jer se Kabuki d.o.o. brine za tehnička i organizacijska sredstva za zaštitu prijenosa i pohrane osobnih podataka te plaćanja. Pobrinuli su se za sigurne autorizacije i transakcije putem platnih kartica, koje se vrše u realnom vremenom s neposrednom provjerom podataka u bankama. Podaci o karticama ne čuvaju se na serveru.

Koliko iznosi trošak dostave?

Pri kupnji iznad 150,00kn je trošak slanja 18,99 kn. Pri kupnji iznad 350,00 je trošak slanja besplatan. Ukoliko je vrijednost kupovine manja od 150,00, cijena poštarine je 29,99 kn. Dostava se vrši putem Overseas Express. 

Kada mogu očekivati naručeni artikl?

Narudžba će biti dostavljena u roku 2-3 radna dana.

22. 02. 2017