Moja košarica je još uvijek prazna :(
 • Zašto ćeš PINK PANDA? PINK PANDA?

 • 44-dnevna apsolutna
  garancija zadovoljstva
  #
 • Niti jedan proizvod u našoj trgovini
  nije testiran na životinjama.
  #
 • Super besplatni
  trikovi i savjeti
  #
Ecoffee

Ecoffee šalica za kavu ili čaj - Acanthus 400 ml

132,99 kn
Količina: # 1 #
DODAJ U KOŠARICU
Ovaj proizvod je na zalihama i spreman je za slanje.

Ecoffee Cup predstavlja novu generaciju višekratne šalice za kavu ili čaj kada ste izvan kuće. Piće ostaje toplo do čak sat i pol te dolazi u prekrasnim bojama! Moraš imati jednu, dvije ili više... Pa tko bi se odlučio između toliko prekrasnih dizajna?

Napravljen od najbrže rastućeg, najtrajnijeg materijala - organskog bambusa! Točnije, iz prirodnih bambusovih vlakana koja za uzgoj i rast ne trebaju nikakve pesticide ili kemikalije.

Upravo je radi toga ova šalica biološki razgradljiva, a sama proizvoda treba manje energije u odnosu na konvencionalnu proizvodnju plastike što smanjuje emisiju CO2.

Ecoffee Cup ne sadrži ni BPA ili petrokemikalije. Za razliku od ostalih šalica, u ovoj su kava i čaj još ukusniji jer ne sadrže kemikalije u plastici.

Lagana je i možeš je uvijek nositi sa sobom, a pere se ručno ili u perilici suđa.
Šalicu bez poklopca možeš oprati u perilici za suđe,a silikonski poklopac ručno uz malo deterdženta (u perilici bi izgubio boju).

Traje godinama!

Kada šalicu više nećeš trebati, možeš je vratiti majci prirodi! Silikonski pokrov je napravljen od kaučuka, silicija i kisika. Nije otrovan za žive organizme i bezopasan je kao otpadak. Silikon ne sadrži BPA i ima europsko i američko FDA odobrenje i siguran je za korištenje sa hranom i pićem. 

Prilagođava se i većini automobilskih držača za čaše i pokrov je čvrst - možeš ga okretati (na poklopcu je jedna rupica, ali kroz nju izađe svega kap tekućine!) Korištenjem eko šalica smanjuješ otpatke i radiš super stvar za sebe i za prirodu!

 • # Veganski proizvod

  100% originalni proizvodi.
  Proizvodi na web shopu su garantirano originalni.

Optin Architect