Moja košarica je još uvijek prazna :(
Everyday Minerals

Everyday Minerals sjenilo - She's Complete

90,90 kn
Količina: # 1 #
DODAJ U KOŠARICU
Ovaj proizvod je na zalihama i spreman je za slanje.

Everyday Minerals sjenila su jedna od najkvalitetnijih, najljepših i cijenovno pristupačnih mineralnih sjenila.

Sigurno se pitaš "Zašto bi se uopće odlučila za mineralna sjenila?" Jer su prirodna. Jer su pogodna i za najosjetljviju kožu. Jer su pigmentirana. Jer sastojke možeš pročitati u sekundi i čak izgovoriti :) Nemaju konzervansa, parabena niti ostalih umjetnih spojeva. Dovoljno razloga za kupnju? :)

Mineralna sjenila se nanose kistom. Ako si veganka, na izbor ti nudimo i Everyday Minerals kistove koji su napravljeni od umjetne dlake. Ako nisi, možeš koristiti bilo kakav kist.

S obzirom da su mineralna sjenila u prahu, trebaš ih nanositi na podlogu za sjenila (primer). Naš prijedlog je Everyday Minerals korektor Multi Intensive/Eye Primer koji je izvrstan jer služi kao korektor i kao baza. Možeš koristiti i masnije olovke za oči (Barry M Svjetlucava olovka za oči i usne). 

Gotovo sve nijane su dostupne u "full size" i "travel size" verziji. Koja je razlika? Prvi sadrži 2.5 grama sjenila i nanosi se kistom. Drugi sadrži 1 gram, ali sjenilo možeš nanositi na kapak direktno iz ambalaže, uz pomoć "roll on" sistema. Po potrebi možeš doraditi i popraviti nanos kistom.

Jesi li već oduševljena mineralnom kozmetikom? Vjerujemo da jesi pa ti želimo dobrodošlicu u naš klub. Ekipa PinkPande ih jednostavno obožava :)

  • # Veganski proizvod

    100% originalni proizvodi.
    Proizvodi na web shopu su garantirano originalni.