Moja košarica je još uvijek prazna :(
Konjac Sponge

Konjac spužvica Pure

89,95 kn
Količina: # 1 #
DODAJ U KOŠARICU
Ovaj proizvod je na zalihama i spreman je za slanje.

100% prirodna njega obraza je opet tu! Jednostavna, učinkovita i potpuna njega lica.

Konjac spužva dolazi iz 1500 godina stare japanske tradicije njege tijela. Korijen ove spužve se dobiva iz krumpira koji raste na najčišćim i netaknutim dijelovima svijeta. Puna je cinka, vitamina A, E, C, D, B1,B2,B6,B12,željeza, proteina.... Tvoja koža će nakon njega ovom spužvom biti osjetno mekša i podatnija.

Kako upotrebljavati spužvicu? Lako je upotrebljavaš ujutro i navečer. Obavezno prije očisti lice. Spužvu namoči u vodu, iscijedi višak, te počni masirati obraz. Nakon njege, spužvu pospremi u posebnu ladicu gdje će se sama osušiti. Sljedeći dan ponovi postupak.

Spužvu nije potrebno natapati srestvima za čišćenje lice, no po želji možeš to učiniti.

Koja Konjac spužva je idealna za mene?

Spužva Pure je primjerena za sve tipove kože i naijenjena je za uspostavljanje cirkulacije i piling te obnavljanje kože.

Konjac spužva protiv masne kože,akni i prištića je primjerena prije svega za osjetljivu mladu kožu ili hormonski osjetljivu kožu koja je podložna prištićima i masnoći. Spužva upija višak masnoće, sprječava nastanak bakterija koje uzorkuju prištiće, čisti pore, uravnotežuje PH vrijednost te nježno stimulira i masira kožu.

Konjac spužva protiv nečistoće i proširenih kapilara je primjerenija za stariju kožu i dame kojima se počinju stvarati prve bore. Sadrži puno željeza te odstranuje odumrle kožne stanice te pospješuje cirkulaciju. Smanjuje vidljivost bora i oštećenih kapilara.

Konjac spužva za mješovitu kožu je primjerena posve za miješanu i masnu kožu. Spužva upija višak masnoće te je odlična za T zonu lica koja se najviše masti.

Konjac spžužva za izrazito osjetljivu kožu je namijenjena onima kojima suha, upaljena i bolna koža stvara najviše problema. Pomaže u smirivanju svrbeža i iritacije te je odlična njega nakon opečene kože poslije prekomjernog sunčanja.

Malo upozorenje! Konjac spužva je dodatak za njegu kože. Ako imaš godinama problem s hormonima itd., spužva na žalost ne može učiniti čuda po tom pitanju. Odlična je njega u kombinaciji sa pravim kremama.

  • # Veganski proizvod

    100% originalni proizvodi.
    Proizvodi na web shopu su garantirano originalni.