Moja košarica je još uvijek prazna :(
-15%
Visett

Visett - Nježni odstranjivač dlačica 300g

74,90 kn 63,36 kn Tvoja ušteda: 15%
Količina: # 1 #
DODAJ U KOŠARICU
Ovaj proizvod je na zalihama i spreman je za slanje.Priuštite svojoj koži opuštanje, a za odstranjivanje dlačica upotrijebite visett - sredstvo za nježno odstranjivanje dlačica. Postići ćete odličan rezultat bez boli, nadraživanja kože ili dosadnih prištića. VISETT je primjeren i za depilaciju intimnih dijelova, ruku, nogu, trbuha, prsa, leđa i pod pazuhom bez obzira na to kolika je gustoća dlaka na pojedinom dijelu tijela. To omogućuju posebna kombinacija mineralnih sastojaka bez konzervansa i umjetnih mirisa.

Dugotrajni učinak: Prilikom redovne uporabe visett® dlačice će se nakon nakoliko depilacija vidno stanjiti, biti manje primjetne te će im trebati duži vremenski period kako bi dosegle prvobitnu debljinu. Vaša koža će duže vremena ostati mekana i glatka, bez uobičajenih teškoća nakon klasičnog brijanja.


Ovo depilacijsko sredstvo koži donosi odlične rezultate bez boli, nadraživaja kože, dosadnih prištića, porezotina i modrica. To omogućuje posebna kombinacija sastojaka bez umjetnih mirisa, konzervansa koji se u Aziji upotrebljavaju više stoljeća u službi ljepote. Primjeren je za odstranjivanje kako ženskih tako i muških dlačica nevisno o tome da li je riječ o tankim, gustim ili dugim dlakama. Može se upotrebljavati i na intimnim dijelovima tijela.


Upute za uporabu: 

1. visett test: Prije prve uporabe visett najprije morate testirati na manjem području kože koju želite depilirati. Najprije pomiješajte čajnu žličicu visett® praška s jednom žličicom vode da dobijete kremastu smjestu. Smjesu nanesite na 3 cm veliku površinu kože na mjestu koje želite depilirati. Tako ćete vidjeti kako brzo ćete odstraniti dlačice te ujedno spriječiti pojavu potencijalne alergijske reakcije. Potom slijedite upute od 2. do 5, koraka i pričekajte 12 sati.
Ukoliko ne dođe do nikakve reakcije i koža ostane kao prije možete mirno koristiti kremu pritom se držeći svih pravila za uporabu.


2.Pomiješajte i nanesite: U posudi pomiješajte visett® prašak s nekoliko žličica tople vode. Pritom upotrijebite mjerač na posudi i vodite računa o količini koje su na njemu navedene. Potom kada dobijete glatku i gustu kremu nanesite na površinu kože koju želite depilirati. Pritom si možete pomoći s pomagalima - špatulom s kojom jednakomjerno možete prekriti dlačice. Nakon nanosa operite ruke.


3. Pričekajte nekoliko minuta. Smjesu pustite na koži 4 minute, a ako su dlake gušće možete produljiti vrijeme. Dlake su različite te različito reagiraju ( iz toga je potreban test sa početka ovog teksta u 1. koraku). Mokrim prstom prijeđite po površini i ako se dlačice povlače nastavite s 4. korakom, ukoliko ne pričekajte još malo no ne duže od 7 minuta.


4. Nježno odstranite dlačice: S rukom kružite po cijeloj površini s malo vode, bez trljanja. Kako bi izbjegli nadraživanje kože ne upotrebljavajte rukavice, šampone i britvice. Dijelovi koji će biti u kontaktu sa smjesom nebi smjeli prethodno biti izlagani i mazani drugim kremama i proizvodima koji sadrže alkohol.


5. Operite kožu: Dpeilirane dijelove temeljito isperite s vodom (bez sapuna i gelova). Nemojte upotrebljavati dezodoranse ili parfeme na depiliranoj koži do 12 sati nakon depilacije. Najmanje tri dana pričekajte do sljedeće depilacije kako bi izbjegli negativne odnosno neugodne učinke.


Upozorenje: Sadrži alkale i soli glikolne kiseline. Ne upotrebljavajte na porezotinama, ogrebotinama, madežima, nadraženoj koži, opečenoj koži, nagnječenoj koži i koži sklonoj alergijskim reakcijama te koži koja je već bila depilirana unutar 72 sata i koži koja je već dobila prethodno alergijsku reakciju na depilacijsku kremu. Onemogućite direktan kontakt sa sluznicom. Obavezno napravite 1. korak i test. Na manji dio kože koji kanite depilirati nanesite visett®. Ukoliko se pojavi crvenilo ili neugodan osjećaj odmah isperite s hladnom vodom. Ako je i dalje prisutan neugodan osjećaj kontaktirajte liječnika. Visett ne upotrebljavajte na glavi, licu, oko očiju, nosa, uha kao ni na bradavicama. Nije za konzumiranje. Ne smije doći u kontakt s drugim kremama, sapunima, gelovima i ostalim proizvodima. 24 sata nakon depilacije izbjegavajte nanošenje parfema, dezodoransa, sunčanje ili kupanje. Uvijek pričekajte 72 sata prije sljedećeg nanošenja odnosno depilacije. Držite izvan dohvata djece.  • 100% originalni proizvodi.
    Proizvodi na web shopu su garantirano originalni.