Moja košarica je još uvijek prazna :(

Kako je Tara pobijedila prištiće

Kada su se, dok sam bila u srednjoj školi, na mom licu pojavili prvi prištići, htjela sam ih se brzo riješiti i posegnula sam za hormonskom terapijom. Iako je moja koža bila prepuna prištića, terapija ih je vrlo brzo uklonila i moje je lice postalo glatko.

Nekoliko godina sam bezbrižno koristila hormonske tablete, sve dok jednog dana nisam prestala, uz posljedice koje takva terapija ima dugoročno. 6 godina sam koristila tablete i odlučila sam prestati, a bila sam sigurna da sam se prištića riješila i da će prestanak uzimanja hormona donijeti samo dobro.

Prvih nekoliko mjeseci nije bilo očitih promjena - tijelo je još bilo zasićeno hormonima - lice mi je i dalje bilo lijepo. No ubrzo se dogodilo nepojmljivo - jedan za drugim su se (sa moje 22 godine), na lice nastanili prištići. Ovaj put je bilo gore nego u tinejđerskim godinama.

Tara 2012 godine. Izvor: osobna arhiva

Tada sam završila fakultet i zaposlila se - kao profesorica. Žalosno sam shvatila kako sam prištavija nego moje mlade učenice. To me jako rastužilo. Odlučila sam napasti to čudoviste na što prirodniji način jer više nisam htjela trovati svoj organizam. Isprobala sam sve moguće kreme, radila domaće recepte, tražila idealno riješenje i u skupoj prirodnoj kozmetici... Nije bilo vidljivih rezultata.

Konačno sam otišla i kozmetičarki. Ona mi je kožu temeljito očistila (više od sat vremena mi je samo stiskala prištiće), napravila ultrazvučnu terapiju i naručila me za idući mjesec. I sada, već godinu dana, svaki mjesec posjećujem kozmetičarku koja brine za čistoću mojih pora.

Kozmetičarka je napravila velik korak prema poboljšanju izgleda moje kože, a najveći utjecaj imam ja sama. Najteže je bilo naučiti se suzdržati od stiskanja i mrcvaranja prištića, a uz to sam morala naći i idealne proizvode za njegu moje kože.

I dalje sam željela koristiti prirodnu kozmetiku jer vjerujem da su takvi proizvodi bolji za moje lice.

Nije svaki proizvod idealan za svakoga. Kroz godinu sam isprobala i tražila proizvode koji su prirodni, nježni i učinkoviti. Puno ih je bila ok, sa nekima sam bila zadovoljna, a kada sam na Licila.si naišla na liniju prirodne kozmetike Amie, rekla sam si - mogu probati.

Najprije sam naručila piling jer je vrlo bitno da jednom tjedno uklonimo odumrlu kožu. Po prvom korištenju sam bila oduševljena - ugodan miris, tekstura....a moja koža - preporođena, meka, nježna i čista. Mogu ga koristiti i do dva puta tjedno.

Odmah sam odlučila probati i druge proizvode iz te linije. Svi imaju jednake karakteristike - odličan miris, izvrsnu teksturu i vrlo su učinkoviti! Rade točno ono što se od njih očekuje, i to za ugodnu cijenu! Konačno mogu reći kako sam pronašla svoje proizvode iz snova.

Lice svaku večer čistim sa Amie Dawn Daily Wash sredstvom za čišćenje. Za u torbicu imam Amie maramice za čišćenje.

Obavezno barem jednom tjedno koristim i glinenu masku. Glina je odlična za uklanjanje viška masnoće iz kože. Amie maska za lice ne sadrži parabene i ostale štetne sastojke, a pakirana je u lijepu ambalažu.

Sve potrebne proizvode možeš dobiti u setu kojim možeš uštedjeti. Više se isplati nego da kupuješ pojedinačne proizvode ;) U njemu dobiješ peeling, kremu, sredstvo za čiščenje i uklanjanje šminke.

Tara danas ;) Foto: Osobni arhiv

P.s. Tara nas je tako razveselila svojom pričom da smo ti odlučili pokloniti -15% na Amie preparativnu kozmetiku! Utipkaj kod ZBOGOM-PRISTICI na blagajani kako bi ostvarila popust.

P.p.s. U proizvode toliko vjeurjemo da ti u slučaju nezadovoljstva vračamo novac. Samo nam se javi na [email protected] i novac će u roku nekoliko sati biti na tvom računu ;)

Foto: Osobni arhiv, Shutterstock

30. 11. 2013