Moja košarica je još uvijek prazna :(

NOVO! Tvoje želje o punim usnama su ostvarene

Uvijek si željela punije usne, a ne sviđa ti se osjećaj lip plumpera, kao ni medicinski postupci? Fullips je riješenje za tebe! :) Od sada je dostupan i kod nas. 

Fullips je proizvod za povećanje usana

Uz njega ćeš postići trenutni i privremeni efekt povećanih i definiranih usana - bez kmikalija, bez kozmetičkih proizvoda, bez operacije. Zvuči idealno, zar ne?  :)

U samo 5 koraka do punih usana

fullips je privremeno riješenje koje će povećati tvoje usne. Za razliku od injekcija i operacija, fullips ima privremen učinak - kao npr. ruž :) Prije nanošenja ruža ga trebaš ponovo koristiti. Sam efekt se razlikuje od osobe do osobe, kao što se i same usne razlikuju. Postoje različite veličine.

Koji Fullips izbrati?

Postoje tri veličine od kojih možeš izabrati idealan za tvoje usne i što želiš napraviti. :)  

1. Fullips - Large Round (veliki okrugli)

Large Round verzija je najveća i jedini potpuno okrugli. Praktičan je za pun izgled usana jer u isto vrijeme obuhvaća gornju i donju usnu. Odličan je za one koji imaju punije usne koje žele još malo naglasiti.

2. Fullips - Medium Oval (srednje velik ovalan)

Medium Oval verziju možeš koristiti vodoravno ili uspravno, a idealan je za manje i tanje usne. Ako ga koristiš vodoravno, djelovat će na same usne i ne oko njih. Možeš ga koristiti i uspravno i tako će naglasiti samu sredinu usana.  

3. Fullips - Small Oval (mali ovalni)

Small Oval verzija je najmanja i odlično služi za ciljanu upotrebu. Možeš ga koristiti dijelovima usana koje želiš naglasiti. Zbog svoje veličine ne pokriva cijelo područje usana. Uz njega ćeš najbolje dosegnuti manja područja usana. 

Kako koristiti fullips

Najprije ga očisti mlakom vodom i nježnim sapunom. Napravi i blagi peeling usana kako bi bile glatke.

Navlaži usne vodom i balzamom za usne kako bi korištenje bilo jednostavnije, a učinak najbolji mogući.  

fullips položi na usne i počni sisati zrak iz njega. Nastavi dok se ne napravi vakuum dovoljan da je fullips udobno leži na usnama.  

Sada dozvoli usnama da se opuste. Osjetit ćeš nježni pritisak i vučenje. Koliko dugo želiš da fullips djeluje ovisi o tebi, ali naša preporuka je 15-30 sekundi. Vakuum prekini uz pomoć prsta i ponavljaj dok ne dosegneš željeni učinak. 

Kada si dosegla željeni efekt, na usne nanesi balzam, ruž, sjajilo ili neki drugi proizvod kako to i inače radiš. Postupak možeš ponoviti i tokom dana.  

Prilagodi upotrebu sebi

Nemoj zaboraviti - svatko ima drukčije usne i svakome odgovara drukčije korištenje. :) Isprobaj različite tehnike i korištenje prilagodi svojim usnama. Možeš kombinirati i dvije veličine za maksimalni efekt!   

Ako te bilo što zanima, piši mi na [email protected] ili nazovi na 095 3777 188 i rado ću ti pomoći! 

15. 03. 2015