Moja košarica je još uvijek prazna :(

Zbogom, akne!

Muče te akne i isprobala si puno proizvoda koji i dalje ne pomažu? Možda neki od ovih savjeta pomogne ;)

Nekoliko jednostavnih trikova

... koji će sigurno barem malo pomoći. :)

Lice dvaput dnevno umij nježnim proizvodom koji je namjenjen problematičnoj koži. Amie Morning Clear je naš prijedlog!. Nemoj prati lice više od dva puta dnevno jer će to kožu dodatno potaknuti na izlučivanje sebuma.

Piling koristi jednom tjedno!

Ako imaš dugu kosu, makni je od lica i što manje diraj lice rukama. I kosa i ruke samo šire prljavštinu i bakterije po tvojoj koži.

Ne stišći i iritiraj nastale prištiće jer ćeš s time samo pogoršati situaciju!

Pij 8 čaša vode dnevno kako bi se tvoje tijelo, a time i koža, lakše oslobodili toksina.

Još neka prirodna rješenja!

Antioksidansi

Antioksidansi su super za tebe jer jačaju imunološki sustav i smanjuju upale. Možeš ih naći u zelenom čaju, borovnicama i jabukama.

Aloe vera

Odreži list aloe vere i na sredini napravi zarez iz kojeg će poteći želatinasta tekućina. Nju nanesi direktno na problematičnu kožu, a postupak možeš ponavljati svaki dan.

Limetin sok i ružina vodica

Dva krasna sastojka za suzbijanje akni! Pomješaj jedan dio limetionog soka sa isto toliko ružine vodice i nanesi na kožu. Nemoj se preplašiti evenutalnog crvenila, brzo nestaje :) Ovo možeš raditi jednom tjedno. :)

Vitamin A

Mmmm, mrkva! Što više svježe mrkve u organizmu, to manje akni ;)

Med

Med ima puno antibakterijskih karakteristika i štiti kožu od bakterija. Možeš ga koristiti kao masku za lice ili u kombinaciji sa cimetom kao u Laninom receptu.

Foto: FreeDigitalPhotos

25. 12. 2013