Moja košarica je još uvijek prazna :(
Fullips

Fullips za povećanje usana - Small Oval (mali ovalni)

191,90 kn
Rasprodano
Obavijesti me kada proizvod bude dostupan:

Hvala što si izabrala fullips - proizvod za povećanje usana.  

Uz njega ćeš potpuno prirodno doći do efekta punijih usana - bez kemikalija, dodatnih proizvoda ili estetskih operacija. 

5 brzih koraka do punijih usana

fullips je privremeno riješenje koje će povećati tvoje usne. Za razliku od injekcija i operacija, fullips ima privremen učinak - kao npr. ruž :) Prije nanošenja ruža ga trebaš ponovo koristiti. Sam efekt se razlikuje od osobe do osobe, kao što se i same usne razlikuju

1. Najprije svoj fullips dobro očisti mlakom vodom i nježnim sapunom te napravi blagi peeling usana kako bi bile glatke.  

2. Navlaži uste vodom ili balzamom za usne kako bi fullips efekt bio najbolji.

3. fullips položi na usne, čvrsto ga drži i lagano počni isisavati zrak iz njega. Nastavi dok se ne napravi vakuum - toliki da fullips bude čvrsto na usnama, ali i dalje udoban. Možda ćeš fullips morati malo pomicati kako bi došla do djelova koje želiš povećati.

4. Sada dozvoli usnama da se opuste - taj dio je jako važan!

Osjetit ćeš nježan pritisak i vučenje. Koliko dugo želiš da fullips djeluje je na tebi, ali mi preporučamo 15-30 sekundi. .

Vakuum prekini uz pomoć prsta.

Ponavljaj dok ne dobiješ željeni učinak.  

Uz redovitu upotrebu će učinak trajati sve duže. Ukoliko se oko usana napravi crta, napravi je manje vidljivom tako da nježno tapkaš po koži. To možeš spriječiti tako da radiš manji vakuum.

5. Kada dosegneš željeni učinak, nanesi na usne balzam, ruž ili lipgloss kao i uvijek. Možeš koristiti i lip plumper za vidljiviji učinak, a jako je bitno da njeguješ usne. 

Nemoj zaboraviti - ovdje kao i svugdje praksa radi majstora. Nemoj odustati ako ti u prvih par pokušaja ne uspije, vjerojatno do sada nisi koristila ništa ovakvo! :) U jednom mjesecu će rezultati biti sve bolji, korištenje sve lakše, a ujedno ćeš i naučiti kakav način korištenja tebi najviše odgovara.

Što je posebno bitno kod korištenja?

1. fullips uvijek koristi nježno, bez jakog sisanja kako ne bi oštetila osjetljivu kožu usana. Korištenje ne smije biti bolno. Bolje je krenuti sa blagim vakuumom, a zatim ga postupno pojačavati. 

2. Započni polako. fullips prvo koristi par sekundi, provjeri kako napreduješ i nastavi po potrebi.

3. fullips ćeš lakše koristiti uz navlažene usne. Ako imaš problema sa uvlačenjem ili sa suhim usnama, prvo  ih navlaži njegujućim balzamom.  

4. Usne udobno i opušteno namjesti na fullips.

5. Koristiš ruž sa mat finishom? Nema problema, ali oni obično malo suše usne što znači da će i efekt brže nestati. Najbolje je da su usne navlažene jer to daje bolji i duži efekt. 

Small Oval različica je najmanji i najbolji za upotrebu na određenim manjim mjestima. 

  • # Veganski proizvod

    100% originalni proizvodi.
    Proizvodi na web shopu su garantirano originalni.