Moja košarica je još uvijek prazna :(
Konjac Sponge

Konjac mouse spužvica za sve tipove kože - Pure (Mouse)

112,95 kn
Rasprodano
Obavijesti me kada proizvod bude dostupan:

100 % prirodna njega lica je tu! Jednostavna, učinkovita i dobra za okoliš. Nove Dry spužvice su jednake kao i prijašnje - samo dolaze suhe, a ne mokre. 

Konac spužvica dolazi iz japanske tradicije njege tijela stare 1500 godina. Korijen konjac krumpira raste u čistom i netaknutom dijelu svijeta. Prepun je cinka, vitamina A, E, C, D, B1, B2, B6, B12, željeza, proteina … Tvoja koža će po korištenju biti osjetno ljepša.

Kako je koristiti? Možeš je upotrebljavati ujutro i navečer. Obavezno imaj očišćeno lice. Spužvicu smoči, iscijedi i njome masiraj lice. Zatim spužvicu ostavi da se osuši. Postupak ponovi.

Spužvici nije potrebno dodavati sredtsva za čišćenje lica, ali to možeš napraviti ako želiš.

Koja Konjac spužvica je najbolja za mene?

Pink Clay je odlična za iznimno osjetljivu kožu. Pomaže olakšati napetost u bolnoj, osjetljivoj i umornoj koži, a odlična je i kao njega poslije sunčanja.

Pure spužvica je primjerena za sve tipove kože i potiče cirkulaciju, radi peeling i potiče stvaranje novih stanica kože. Kožu čini iznimno mekom o nježnom.

Bamboo Charcoal je namijenjena masnoj i problematičnoj koži sa prištićima i aknama, osobito za osjetljivu mladu kožu koja je hormonski osjetljiva. Spužvica upija masnoću sa lica, sprečava nastanak i razvoj bakterija, čisti pore, održava prirodni PH kože i nježno je masira i stimulira.

Red Clay spužvica je savršena za zreliju kožu sa borama i kapilarama, ali i za dame koje su primijetile prve znakove starenja. Sadrži iznimno puno željeza i uklanja umrle stanice kože te poboljšava cirkulaciju. Smanjuje vidljivost bora i oštećene kože.

Green Clay spužvica je najbolja za mješovitu i masnu kožu jer upija višak masnoće. Odlično njeguje T-zonu, a zelena glina je idealna njega za lice.

Mini upozorenje! Konjac je samo dodatak pri njezi kože. Ako godinama imaš problema sa hormonima i sl., spužvica ne može napraviti čudo u nekoliko dana. Odlična je njega u kombinaciji sa dodatnom terapijom koju možeš dobiti u savjetovanju sa liječnikom.

  • # Veganski proizvod

    100% originalni proizvodi.
    Proizvodi na web shopu su garantirano originalni.