Moja obećanja tebi

1) Apsolutna 28-dnevna garancija zadovoljstva.

Sigurna sam u kvalitetu naših proizvoda i garantiram ti sljedeće: ukoliko bilo kojim proizvodom nisi potpuno zadovoljna, možeš nam ga vratiti - a mi ti vraćamo novac!

Razmisli, nemaš što izgubiti, samo dobiti. Ukoliko se dogodi da nisi zadovoljna našim proizvodima, sav ćeš novac dobiti natrag. Takvu garanciju druge trgovine ne nude.

Kako vratiti? Vrlo jednostavno: kontaktiraj nas putem telefona ili e-maila i reci nam sa čime nisi zadovoljna. Ostavi nam svoje podatke i u roku 14 dana ćemo izvršiti povrat novca. Imaš 14 dana da isprobaš proizvod i javiš nam ako ti se ne sviđa. Zatim imaš jo 14 dana da nam ga vratiš. Dakle, puna 28 dana!

2) Brza dostava.

Zaista je tako: trudimo se da tvoj paketić što prije bude kod tebe, nekada već i idući radni dan.   

Proizvodi će na tvoju adresu stići kroz 2-3 radna dana. Ako paketić trebaš ranije, javi nam i potrudit ćemo se koliko je u našoj moći da ga dobiješ što prije. :) Ako paketić ne stigne za 3 dana od slanja, obavezno nam javi na [email protected] kako bismo provjerili je li negdje zapelo :)

3) Isključivo originalni i kvalitetni proizvodi.

Kod nas nemaš brige: apsolutno sve proizvode nabavljamo direktno od brendova ili urednih zastupnika određenog brenda. Točka.

U Hrvatskoj posluje mnogo sumnjivih online trgovina koje svoje proizvode ne dobivaju od urednih zastupnika. Nabavljaju ih na tržištu gdje nema nikakve garancije originalnosti proizvoda. Razmisli: zašto bi originalni brendovi dozvolili i nabavljali im proizvode koji se prodaju jeftinije nego u drogerijama? Kod nas si bez brige jer nudimo isključivo originalnu kozmetiku i kvalitetu.

4) Bez testiranja na životinjama.

Bez obzira bili ružičasti, nude ili crveni, naši ruževi ne ostavljaju krvave poljupce. Kod nas ćeš naći samo kozmetiku koja nije testirana na životinjama.

Svjesni smo da postoje velike kozmetičke kuće koje i dalje provode testiranja na životinjama. Svakodnevno dobivamo puno prijedloga da dovedemo brendove koji to rade. Najvjerojatnije bi nam puno brže uspjelo biti negdje na Havajima :) Ali ne, mi se držimo slogana "neka šminka ne ostavlja krvave poljupce" i tražimo kvalitetne i cijenom pristupačne "cruelty free" brendove. Poslušaj glas životinja i reci NE testiranju.

5) Besplatni savjeti i pomoć.

Sačuvaj novac za skupe tečajeve šminkanje! Mi ti savjetujemo sasvim besplatno i želimo ti pomoći na putu otkrivanja i korištenja šminke.

Na Pinkpanda.hr smo ti na raspolaganju 24/7. Minus kakav sat jer moramo tu i tamo spavati :) Naše radno vrijeme je od 9:00 do 15:00 radnim danom, ali uvijek radimo i duže. Ne samo to, idemo na izlete i sastanke sa iPadom i telefonom. Sve to kako bi ti mogli biti na raspolaganju.

6) Jednostavna kupnja i plaćanje.

Nakon narudžbe možeš biti mirna i zadovoljna jer ćeš vrlo brzo dobiti svoj paketić.

Možeš biti potpuno opuštena pri kupnji. Proizvode možeš platiti prilikom preuzimanja, ali i putem kreditne kartice.

7) Bez tankog novčanika.

Novčanik može smršaviti i bez fitnessa, ali nikako od kupovanja šminke. Na Pinkpanda.hr se trudimo ponuditi odlične cijene za proizvode odlične kvalitete.

Kod nas ćeš dobiti vrhunsku kvalitetu za pristupačnu cijenu. Čak je i poštarina niska u odnosu na druge. Na iznos iznad 150,00kn te častimo sa gotovo troškova slanja. Jednostavno moramo biti kul prema našim kupcima :)
14. 10. 2019