Naša obećanja vama

1) Apsolutna 28-dnevna garancija zadovoljstva.

Sigurni smo u kvalitetu naših proizvoda i garantiramo vam sljedeće: ukoliko bilo kojim proizvodom niste potpuno zadovoljni, možete nam ga vratiti - a mi vam vraćamo novac!

Razmislite, nemate što izgubiti, samo dobiti. Ukoliko se dogodi da niste zadovoljni našim proizvodima, sav ćete novac dobiti natrag. Takvu garanciju druge trgovine ne nude.

Kako vratiti? Vrlo jednostavno: kontaktirajte nas putem e-maila i recite nam sa čime niste zadovoljni. Ostavite nam svoje podatke i u roku 14 dana ćemo izvršiti povrat novca. Imate 14 dana da isprobate proizvod i javite nam ako vam se ne sviđa. Zatim imate još 14 dana da nam ga vratite. Dakle, puna 28 dana!

2) Brza dostava.

Zaista je tako: trudimo se da vaš paketić što prije bude kod vas, nekada već i idući radni dan.   

Proizvodi će na vaš adresu stići kroz 2-3 radna dana. Ako paketić trebate ranije, javi nam i potrudit ćemo se koliko je u našoj moći da ga dobijete što prije. :) Ako paketić ne stigne za 3 dana od slanja, obavezno nam javite na [email protected]/* */ kako bismo provjerili je li negdje zapelo :)

3) Isključivo originalni i kvalitetni proizvodi.

Kod nas nemate brige: apsolutno sve proizvode nabavljamo direktno od brendova ili urednih zastupnika određenog brenda. Točka.

U Hrvatskoj posluje mnogo sumnjivih online trgovina koje svoje proizvode ne dobivaju od urednih zastupnika. Nabavljaju ih na tržištu gdje nema nikakve garancije originalnosti proizvoda. Razmislite: zašto bi originalni brendovi dozvolili i nabavljali im proizvode koji se prodaju jeftinije nego u drogerijama? Kod nas ste bez brige jer nudimo isključivo originalnu kozmetiku i kvalitetu.


4) Besplatni savjeti i pomoć.

Sačuvajte novac za skupe tečajeve šminkanje! Mi vam savjetujemo sasvim besplatno i želimo vam pomoći na putu otkrivanja i korištenja šminke.

Na Pinkpanda.hr smo na raspolaganju 24/7. Minus kakav sat jer moramo tu i tamo spavati :) Naše radno vrijeme je od 9:00 do 15:00 radnim danom, ali uvijek radimo i duže. Ne samo to, idemo na izlete i sastanke sa iPadom i telefonom. Sve to kako bi vam mogli biti na raspolaganju.

5) Jednostavna kupnja i plaćanje.

Nakon narudžbe možete biti mirni i zadovoljni jer ćete vrlo brzo dobiti svoj paketić.

Možete biti potpuno opuštena pri kupnji. Proizvode možete platiti prilikom preuzimanja, ali i putem kreditne kartice.

6) Bez tankog novčanika.

Novčanik može smršaviti i bez fitnessa, ali nikako od kupovanja šminke. Na Pinkpanda.hr se trudimo ponuditi odlične cijene za proizvode odlične kvalitete.

Kod nas ćete dobiti vrhunsku kvalitetu za pristupačnu cijenu. Čak je i poštarina niska u odnosu na druge. Na iznos iznad 150,00kn častimo sa gotovo pola troškova slanja. Jednostavno moramo biti kul prema našim kupcima :)
28. 04. 2023