Moja priča

Bok, moje ime je Blanka i ovo je moja priča ...

Očekivala si priču klasične šminkerice i profesionalne vizažistice? Hmmm...moja je priča malo drukčija. :)

Iako sam većinu djetinjstva i rane mladosti provela u društvu dečki, imala "muške" interese i pogled na svijet, šminka je oduvijek bila jedna od (ako ne i jedina :) ) stvar koja je kod mene bila tipično...ženska. I sada, 20 godina kasnije jednako uživam u otvaranju svakog novog komada kozmetike, promatram ga i divim mu se. Samo, razlika je u tome što sada znam da sjenilo ide na oči, a ne na usne ili ruke ili čelo ili...tko zna. Ukratko, kao malu me mama vrlo često morala brisati maramicama za skidanje šminke. :)

Kako sam ja rasla, rastao je i interes prema šminkanju, otkrivala sam sve više i više, učila, isprobavala... Nažalost, prije 10 godina nije bilo Youtube gurua, blogera i informacija koliko ih ima danas pa ću vam odmah priznati da sam radila sve pogreške u šminkanju koje sam mogla - pretaman puder, smokey eyes bez blendanja, slijepljene trepavice od previše loše maskare... Yup, i to sam ja. :)

Razlog iz kojeg sam sada ovdje i zbog kojeg čitate ovo je taj što ne želim da i vi, imali 15, 25 ili 55 godina, prolazite isto već želim sa vama podijeliti iskustvo, znanje i birati za vas najbolje proizvode. Ekipa Pinkpanda.hr stranice je prepoznala moju ljubav prema šminkanju, kao i vrlo jednostavan pristup pojmu ljepote. Ja ne želim da vi samo izgledate lijepo jer vjerujem da je ljepota u očima promatrača. Želim da se OSJEĆATE lijepo u svojoj koži bez obzira na boju očiju, kose, frizuru, izbor boja koji volite na svom licu ili noktima... Želim da zajedno pronađemo idealne proizvode za vas, koristili vi samo maskaru i balzam za usne ili svakoga dana nosili puder, rumenilo, sjenilo, tuš i sve drugo.

Do sada iza sebe imam preko 500 napisanih članaka na temu preparativne i dekorativne kozmetike, nebrojeno isprobanih proizvoda i šminke, tutoriale za šminkanje i puno zadovoljnih klijentica kojima sam pomogla da nađu idealne proizvode za sebe. Sada stojim na raspolaganju i tebi :)

Pinkpanda.hr nije običan web shop kojem je cilj samo prodaja, prodaja i prodaja. Mi želimo biti onaj maleni dio tvog života koji će ti pomoći da se osjećaš bolje, a tako ćeš odmah i izgledati bolje :) A uz to više nećeš biti tužna što u Hrvatskoj ne možeš pronaći kvalitetnu kozmetiku i širok izbor nijansi.

Tu smo za tebe i rado ćemo ti pomoći.

Blanka & ekipa PinkPanda.hr ;)

03. 02. 2017